Станови

Нов станбен комплекс!

Новиот модерен комплекс се состои од две згради лоцирани една позади друга со огромен паркинг подземен и надземен измеѓу нив

Локација: Населба Карпош - Струмица
- Види мапа -

Основа:
 • Станбениот комплекс ќе има две станбени згради по 59 стана, деловен простор пред зграда бр. 5 и паркинг места повеќе од доволно за да ги задоволи потребите на станарите од двете згради со културолошко уредување околу нив, со рампа со контрола на пристап и фонтана пред влезот со палмови дрвја.
Опис:
 • Сендвич изолација (тула-песочна волна-тула).
 • Надворешна стиропорна изолација (8cm-20kg) пресувана.
 • Стиропорна изолација под порамнителен слој - 2 см
 • Термо изолација на секој спрат (вградена под порамнителен слој).
 • Демит фасада со акрилен абрип.
 • Ротекс систем на сите станови.
 • Инсталација за парно, соларно и по можност и парно на гас.
 • Тоалети со комплетна санитарија и туш кабини.
 • Керамички шпански плочки во претсобјето, кујната и бањата.
 • Полски ламинат КРОНОШПАН AC4, 8mm – прва класа.
 • 5 Коморна германска REHAU PVC столарија, со 4 сезонско стакло.
 • Чешми на балконите.
 • Безвучен брз лифт, кој оди до подрумот, подземните гаражи и таванот.
 • Осветлување со сензорски и централен систем.
 • Влезна врата (отварање со електронска картичка).
 • Вградени алармни системи.
render
render
render
Завршен комплекс