Со секој купен стан 20% попуст на мебел - произведен од нас!

Изберете го Вашиот топол дом!

Уредето го Вашиот топол дом!

Деловни објекти

Се изнајмуваат и продават дел од деловните објекти кои се наоѓаат во новиот комлекс “Делукс” населба Карпош, Струмица. Објектите имаaт сопствена кујна и WC, а надворешно по два паркинг места пред секој дуќан за лесен пристап на клиентите. Истите се со квадратура од 58,65 и 72m2.
Контакт за инфо 075 490 650