Apartments

New Complex!

Our modern complex consists of two buildings located one above the other

Location: Karposh - Strumica
- Види мапа -

Основа:
 • Станбениот комплекс ќе има две станбени згради по 59 стана, деловен простор пред зграда бр. 5 и паркинг места повеќе од доволно за да ги задоволи потребите на станарите од двете згради со културолошко уредување околу нив, со рампа со контрола на пристап и фонтана пред влезот со палмови дрвја.
Description:
 • Сендвич изолација (тула-песочна волна-тула).
 • Надворешна стиропорна изолација (8cm-20kg) пресувана.
 • Стиропорна изолација под порамнителен слој - 2 см
 • Термо изолација на секој спрат (вградена под порамнителен слој).
 • Демит фасада со акрилен абрип.
 • Ротекс систем на сите станови.
 • Инсталација за парно, соларно и по можност и парно на гас.
 • Тоалети со комплетна санитарија и туш кабини.
 • Керамички шпански плочки во претсобјето, кујната и бањата.
 • Полски ламинат КРОНОШПАН AC4, 8mm – прва класа.
 • 5 Коморна германска REHAU PVC столарија, со 4 сезонско стакло.
 • Чешми на балконите.
 • Безвучен брз лифт, кој оди до подрумот, подземните гаражи и таванот.
 • Осветлување со сензорски и централен систем.
 • Влезна врата (отварање со електронска картичка).
 • Вградени алармни системи.
render
render
render
Our modern complex consists of three identical buildings located next to each other