About

Our Company

(Македонски) Евростил-М, постои од 2003 година. Се занимава со производство на мебел и изградба на станбени објекти. Постојано ги следи иновациите и потребите на пазарот, со цел да одговори и ги применува истите. Инвестира во модерни механизации и квалитетен репроматеријал, со цел постигнување на квалитетен производ
(Македонски) НИЕ ГО ГРАДИМЕ И ОПРЕМУВАМЕ ВАШИОТ “ТОПОЛ ДОМ“!

(Македонски) Во мебелната индустрија, произведуваме со софистицирани машини за кроење, кантирање и склопување на иверка и медијапан. Нудиме широк дизајн на мебелни аксесуари како: окови, умивалници, рачки, механизми, чешми и др.
(Македонски) СЕ НА ЕДНО МЕСТО КАЈ НАС!

Vision

(Македонски) Нашата визија е да создадеме насмевка на вашето лице.
(Македонски) Одлуката за купување на сопствен дом е тешка, долгорочна и голема финансиска инвестиција.
(Македонски) Затоа нашата крајна цел е создавање на квалитетни станови со врвна изолација, квалитетен производ. (Македонски) Опремување на истите станови со квалитетен и современ мебел, произведен од нас.